Link :: 24.02.2005 :: 14:59 Hey wam ludzie właśnie w czoraj założyłam swój pierwszy blog w talku mam nadzieje że wam się spodoba narazie sobie zbyt nie radze ale z czsem bedzie lepiej.I bardo chce aby tu było durzo komentów Bedzie tu durzo gier a tak jednym słowem to linki.Dzisiaj dostałam 5 z informy nie myślcie że jestem kujonem to było z sprawdzianu praktycznego.Prosze komentujcie!!!Już koncze papapa... Komentuj(3)
Link :: 25.02.2005 :: 16:13 Hey!!!Dzisiaj jest super dzień ide na uriodzinki do Marti na 17.Kupiłam jej misia i ramke durzą i jedną malutką.Bardzo chce iść żeby poznaC jej koleżanki a najbardziej Basie.Jutro wam napisze jak było oki.Ide się szykować bo mało czasu papapa... Komentuj(0)
Link :: 26.02.2005 :: 21:08 Hey wam ludziska.Jak mówiłam dzisiaj wam opowiem jak było na urodzinkach.Poprostu BOMBA!!!Myślałam szczeże że będzie gorzej serio.Lecz się myliłam.Martusia dostała super prezenty bardzo mi się podobały.Tanczyliśmy i poplotkowaliśmy była poprostu bosko.Prosze komentujcie bo jak nie to się obraże i nie będe pisać sero serio.Jutro wam napisze jak minoł mi dzień papapa...
Link :: 28.02.2005 :: 20:34 Hejcia wam zacznę aby was przeprosić że wczoraj poprostu nie miałam czasu i niemiałam co pisać.Dzisiaj byłam na dworze dwa razy chyba po 5 godzin no bez przesady 2,3.Było poprostu bombowo mamy w Swadzimiu nową górke jest nie za duża ale wmiare...Niedugo jade do domu jak przyjade wypije ciepłe kakałko i wsocze pod pierzynke aby oglądać Na wspólnej a potem coś porobie.Jutro do strentnej szkoły mam już dosyć wszystkiego brzuch mnie boli tylko żebym nie była chora bo porzegnam się z dworem ale z jednej strony dobrze bo niebęde musiała chodić do budy.Postaram się jutro napisać i raczej napisze na dzisiaj już koncze papapa...
PS.Prosze komentujcie bo popełnie samobyjstwo blogowe (czyli usune ten blog) tak sobie myśle teraz czy woge go ktoś czyta chyba nie!!! Komentuj(129)